Umbria Rosso  - Azienda Vignabaldo
Naam:
Umbria Rosso - Azienda Vignabaldo
Producent:
Azienda VIGNABALDO
Streek:
Umbria
Categorie Wijn :
Rood
Inhoud :
0,75 liter
Prijs :
€ 7,45
Aantal :
6
12
18
24
30
Deze Vino Rosso Igt is gemaakt van Sangiovese, Canaolio en Montepulciano druiven. Deze rosso, door de wijnmaker de naam "Francesco" (de heilige van Assisi) gegeven is intens robijnrood van kleur en heeft een aangenaam bouqet welke herinnert aan bosvruchten. Smaak; verleidelijk en licht kruidig, mooie balans. Prima wijn voor de gehele maaltijd, vlees, kip en kaassoorten.
Al in de 18e eeuw , is er bewijs van de voorvader Joseph Broccatelli , een nauwkeurige en gepassioneerde wijnproducent die vooral dol en trots was van zijn Vin Santo. Vanaf dat moment , hebben talrijke generaties hun plezier en passie voor het werken in de wijnsector doorgegeven. Met oprechte professionele integriteit , heeft het bedrijf zich altijd gericht op het mengen van landbouw en ondernemers ervaring om hoogwaardige producten te leveren.
De wijngaarden zijn gelegen in de D.O.C. en D.O.C.G. productiegebieden, in het hart van Umbria. Op prachtige, zonovergoten heuvels van Torgiano en Montefalco, produceert men uitstekende vruchten.